[4.5 MB] Download lagu Via Vallen Sayang Mp3

5 views

Dapatakan lagu lagu Via Vallen Sayang Mp3 secara garatis dari Mp3gratis.xyz.  berikut adalah file mp3 yang bisa kamu dapatkan serta kami tambahkan lirik lagu yang bisa kamu hafalkan. serus asik 🙂

Info lagu Via Vallen Sayang Mp3

Title: Sayang
Contributing Artist: Via Vallen
Album: Sayang – Single
Year: 2017
Genre: Dangdut, Music, Dance, Koplo, Indo Pop
Size: 5.208.589 bita (5,2 MB pada disk)
Duration: 05.06
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik lagu Sayang Via Vallent

Sayang
Opo kowe krungu jerit e ati ku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambut ku
Rabakal luntur treno ku

Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku
Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
Duko pujane ati nanging koe ora ngerti
Kowe wes tak wanti wanti
Malah jebul sak iki koe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
Yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang
Opo kowe krungu, jerit e ati ku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambut ku
Ra bakal luntur tresno ku

Hari demi hari uwes tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuat ati
Ibarate sego uwes dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu
Wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku
Nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang opo krungu tangis e ati ku
Mengharap koe bali nang jero ati iki
Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu jero ning ati
Aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
Mung kango sliramu
Cinta mu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Percoyo opo pemujamu

Link Download Via Vallent – Sayang Mp3

Download

Terima kasih sudah mengunjungi Mp3gratis.xyz

Tags: #Via Vallent

Leave a reply "[4.5 MB] Download lagu Via Vallen Sayang Mp3"

Author: 
    author
    No related post!